fbpx

Criminalul care și-a ciopârțit prietenul și l-a aruncat în Cibin – Nu vrea în arest și contestă măsura

3.940

Criminalul care și-a omorât prietenul de pahar, după care l-a tăiat în bucăți și l-a aruncat în râul Cibin, nu vrea să rămână după gratii. Bărbatul a contestat, în cursul zilei de luni, măsura arestului preventiv.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

Sibianul care și-a ciopârțit prietenul de pahar și l-a băgat în saci pe care i-a azvârlit în râul Cibin în zona cartierului Reșița nu își dorește să rămână după gratii. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au cerut judecătorului arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia, iar până la finalul lunii martie, omul ar trebui să rămână după gratii.

„Soluția pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și în consecință În baza art. 226, art. 223 alin. 2 C.pr.pen raportat la art.202 alin.1, 3 şi 4 lit. e C.pr.pen. dispune arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.02.2021 până la data de 27.03.2021 inclusiv, a inculpatului B.M. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor prevăzută de art. 188 alin 1 CP şi profanare de cadavre prev. de art. 383 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.p. În baza art. 230 C. proc. pen. dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului B.M”, se arată în soluția publicată pe site-ul Portalului Instanțelor de Judecată.

Nu vrea după gratii

Cu toate acestea, inculpatul, care este cercetat pentru infracțiunile de omor și profanare de cadavre, a contestat luni decizia. O nouă ședință va avea loc în data de 04.03.2021.

Vă reamintim că, în cursul săptămânii trecute, polițiștii au început căutările unui bărbat dat dispărut de familie. Oamenii legii au mers pe diferite piste până au descoperit că omul a fost ucis. Așa a ajuns în atenția lor inculpatul, în vârstă de 58 de ani, care inițial nu a vrut să-și recunoască fapta spunând că moartea sibianului a survenit în urma unui căzături direct în apele râului. DETALII DESPRE CUM S-A PETRECUT CRIMA AICI.

”În data de 16.02.2021 un bărbat în vârstă de 72 ani a dispărut de la domiciliu. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că acesta și-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17.02.2021. Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuțit și alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne și externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuința sa până a doua zi când l-a tranșat în mai multe bucăți, le-a ambalat în saci menajeri și i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18.02.2021”, au transmis, în data de 26 februarie, procurorii sibieni. DETALII DIN ANCHETĂ AICI.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.