fbpx

Aproape 1.500 de mașini controlate de RAR la Sibiu – Două prezentau „pericol iminent de accident”

1.165

Aproape 1.500 de autoturisme au fost verificate, în cursul anului trecut, de inspectorii RAR în județul Sibiu. Dintre acestea, două prezentau „pericol iminent de accident”.

control trafic rar sibiu 3

„În județul Sibiu au fost verificate, pe parcursul anului trecut, 1.456 de vehicule. Dintre acestea, 33,10% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și două prezentau pericol iminent de accident. Din totalul autovehiculelor oprite, în 4,98% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării, 0,48% aveau probleme legate de identificare și 2,20% aveau ITP fals, expirat sau anulat”, se arată într-un comunicat de presă RAR SIBIU.

În urma controalelor mixte desfășurate de RAR și Poliția Rutieră, în județul nostru au fost aplicate 479 de amenzi contravenționale și au fost retrase 357 de certificate de înmatriculare.

control trafic rar sibiu 5 control trafic rar sibiu 1

În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobândit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.