Ce se întâmplă cu actualul spital Județean după deschiderea celui nou

1.733

În cel mai optimist scenariu noul spital Județean de pe Calea Șurii Mici va fi inaugurat la finalul anului 2025. De atunci încolo, aproximativ toate serviciile medicale, atât pentru adulți cât și pentru copii se vor desfășura acolo. Dar, clădirile actualului spital vor primi în continuare pacienți.

VEZI AICI CE DOTĂRI VA AVEA NOUL SPITAL JUDEȚEAN 

După deschiderea noului spital județean, clădirile în care funcționează acum vor rămâne funcționale. amenajarea și modernizarea lor continuă, deja multe secții au fost reabilitate.

AFLĂ CÂND VA ÎNCEPE CONSTYRUCȚIA NOULUI SPITAL ȘI CÂND VA FI INAUGURAT 

”Noul spital va trata pacienții acuți. Acolo vor fi urgențele pentru adulți și copii, ambulatoriile. Aici, în vechiul spital vor rămâne pacienții cronici, secțiile de recuperare. Nu se vor închide sau dărâma clădirile. Procesul de reabilitare și modernizare continuă pentru a le asigura cele mai bune condiții. La noul spital, fiind unul modular, se mai pot adăuga două corpuri de clădire. Pe parcurs vom vedea dacă va fi nevoie și de asta, pentru a duce acolo și cronicii dacă va fi nevoie. Dar acesta este un plan de durată, vom vedea mai târziu dacă și cum se impune. Până atunci, vechiul spital va rămâne funcțional pentru cronici”, a explicat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Ana scrie

    Sper din suflet ca medicii să nu se mai prefacă că sunt epuizați, sa trateze pacienții cu afecțiune și atenție nu să primească atenți.. au furat suficient și și-au deschis cabinete particulare. Au uitat în totalitate jurământul depus.

  2. Ioana scrie

    Îmi cer mii de scuze pentru ce urmează să spun, dar dacă se poate reciti și edita acest articol, v-aș fii recunoscătoare. Consider că ar fii în favoarea tuturor o lectură mai atentă a acestuia.
    Motivul pentru care semnalez acest lucru este o greșeală relativ banală, dar care ar putea induce în eroare cititorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.