fbpx

Constantin Necula, actor într-un video de prevenire a incendiilor – ”Nu am putut refuza”

308

Preotul sibian, Constantin Necula, apare într-un video al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Filmulețul de 35 de secunde își propune să atragă atenția supra incendiilor ce pot fi provocate de copiii lăsați nesupravegheați chiar și câteva secunde. Vide-oul a fost filmat în Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului.

IGSU continuă campania de prevenire a incendiilor. După mai multe video-uri care atrăgeau atenția asupra diverselor situații care pot duce la un izbucnirea unui incendiu, acum, copiii lăsați nesupravegheați este tema celui mai recent film, lansat pe pagina de Facebook.

Cei de la IGSU l-au ales pe preotul Constantin Necula să fie cel care transmite mesajul. ”Ei m-au contactat, a fost invitația lor. eu am fost mereu aproape de idealul de a salva, iar oamenii aceștia fac parte din viața noastră, sunt salvatorii noștri, cum să îi fi refuzat? Am făcut treaba asta pro bono, și o să fac mereu când este vorba despre motivare socială, oameni, salvare, și mai ales despre copii. Iar ideea în sine a filmului mi-a plăcut”, a spus preotul Constantin Necula.

Echipa de filmare s-a deplasat la Sibiu, iar video-ul a fost filmat în Muzeul ASTRA. ”Programul meu era atât de întortocheat că nu aș fi ajuns la București. Așa că toată echipa s-a mobilizat și a venit la Sibiu. Zeci de oameni, profesioniști, și am filmat în Muzeul ASTRA. Filmările au durat vreo 4 ore li jumătate. Greul a fost pe doamnele din film, mai puțin pe mine”, spune preotul Necula.

Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!

Ai grijă la cea mai mare grijă: siguranța copilului tău!Cei mici rămân categoria vulnerabilă, atunci când vorbim despre incendii produse la locuințe sau gospodării! În cele mai multe situații, ei nu pot aprecia pericolele din jur și le lipsește puterea de a se salva din calea focului!Cel mai frecvent, cei mici sunt lăsați nesupravegheați, în timp ce părinții sau bunicii lor rezolvă ceva urgent.La nivel naţional, numai anul trecut, 9 copii și-au pierdut viața, iar alți 35 au fost răniți în urma incendiilor produse la locuințe.

Posted by IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania on Tuesday, March 2, 2021

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.