fbpx

Curățenie de primăvară la Avrig – Avrigenii chemați să strângă gunoaiele

281

Primăria orașului Avrig începe o campanie amplă de ecologizare, care debutează la finalul lunii martie, când mai mulți oameni se vor oferi voluntari la curățenia de primăvară.

Voluntarii se alătură inițiativei „Împreună facem Avrigul curat” și, la finalul lunii martie, strâng gunoaiele din oraș și din localitățile aparținătoare.

„Pe 27 martie, vă invităm alături de noi, echipați cu energie, dar mai ales cu respect față de orașul nostru, la prima ediție a campaniei „Împreună facem Avrigul curat”, o amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Avrig și localitățile aparținătoare. Voluntarii vor primi saci, mănuși, apă și alte unelte pentru a facilita procesul de igienizare. Prin aportul fiecăruia dintre noi ne vom putea mândri cu un oraș mai curat și mai frumos”, anunță reprezentanții primăriei.

Campania „Împreună facem Avrigul curat!”

Campania de ecologizare, control ecologic și monitorizare este inițiată de Primăria Orașului Avrig, iar în cadrul acesteia se vor alătura o serie de colaboratori, printre care Asociația Prietenii Avrigului, AJVPS Sibiu și ACS Viitorul Avrig.

Principalele obiective ale campaniei sunt:

  • Organizarea de acțiuni bianuale de curățenie (primăvara și toamna)
  • Curățarea domeniul public, îngrijirea spațiile verzi și parcurile, plantarea de pomi și flori, curățarea șanțurilor si podețelor, igienizarea malurilor apelor
  • Educarea ecologică a comunității locale și implicarea directă a cetățenilor este un pas către o societate globală responsabilă, iar acțiunile celor implicați în campanie se îndreaptă către îndeplinirea acestui obiectiv.

Pentru acțiunea ce va avea loc în 27 martie a fost creat și un eveniment pe Facebook, acolo unde voluntarii își pot anunța prezența. DETALII AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.