Laurențiu Theodoru este noul subprefect al Sibiului

721

Laurențiu Theodoru, subprefectul propus de USR PLUS, a fost numit astăzi în ședința de Guvern

Laurențiu Theodoru, propunerea Alianței USR PLUS de subprefect în cadrul Instituției Prefectului – județul Sibiu, a fost numit astăzi în ședința de Guvern.

„Pentru mine această numire este în primul rând o responsabilitate și îmi voi dedica toată energia pentru a-mi îndeplini atribuțiile de subprefect. Vreau să le mulțumesc premierului Florin Cîțu și viceprim-ministrului Dan Barna pentru acceptarea și validarea mandatului, colegilor mei din USR PLUS pentru susținere și Biroului Național al USR pentru încrederea acordată. Indiferent de atribuțiile care îmi vor fi date în Prefectura Sibiu, primul obiectiv este să fac demersuri pentru ca activitatea instituției să fie și mai transparentă, mai ales în contextul crizei sanitare pe care o traversăm. Printre prioritățile mele se află reforma și digitalizarea administrației și a instituțiilor subordonate. Aștept propunerile cetățenilor din județul Sibiu și îmi doresc să fim o echipă și o comunitate unite”, a declarat Laurențiu Theodoru.

Cu o vastă experiență în management, Laurențiu Theodoru este de profesie inginer, cu specializarea Electronică și Telecomunicații. El a activat peste 30 de ani în domeniile telecomunicații & IT și de peste 4 ani este evaluator autorizat ANEVAR (aici CV). Vicepreședinte al USR Sibiu, Laurențiu Theodoru este de 4 luni consilier local al Municipiului Sibiu fiind inițiatorul proiectului de HCL pentru transparentizarea activității Primăriei Municipiului Sibiu și a serviciilor publice subordonate Consiliului Local și cosemnatar al proiectelor inițiale de grupul Consilierilor Municipali USR PLUS – semnătura digitală, Smart City și ghidul pentru agenda culturală.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.