mircea cretu

Miercuri, 3 martie, Executivul a eliberat din funcție 38 de prefecți și 60 de subprefecți și a numit 36 de prefecți și 75 de subprefecți. Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu a fost demis din funcția de prefect în prima parte a zilei, iar la câteva ore distanță a primit din nou funcția.

Scaunul prefectului nu a apucat să se răcească, că a fost ocupat din nou, de aceeași persoană. Mircea Crețu a ocupat funcția din fruntea Prefecturii Sibiu din luna martie a anului trecut. La un an distanță, acesta a fost demis și ”reînscăunat” în aceeași zi.

Citește și Mircea Crețu după eliberarea din funcție – ”Nu știu dacă voi fi propus din nou”

De asemenea, Executivul a eliberat din funcție 60 de subprefecți, a numit 75 de subprefecți și a decis ca patru subprefecți să aibă funcția publică de inspector guvernamental.

Totodată, a numit în funcțiea de prefect, începând cu data de 4 martie, 36 de persoane, respectiv Nicolae Albu (Alba), Csaba Toth (Arad), Emilia Mateescu (Argeş), Leonard Bulai (Bacău), Dumitru Țiplea (Bihor), Nechita Dolha (Bistriţa – Năsăud), Dan Nechifor (Botoşani), Mihai Văsii (Braşov), Nicușor Ciocan (Brăila), Cristian Gâfu (Caraş – Severin), Valentin Barbu (Călăraşi), Istvan Tasnadi (Cluj), Silviu Coșa (Constanța), Aurelian Popa (Dâmbovița), Nicușor Roșca (Dolj), Gabriel Panaitescu (Galați), Aneta Matei (Giurgiu), Morega Corneliu Răducan (Gorj), Călin Marian (Hunedoara), Mihai Tănăsescu (Ialomița), Marian Grigoraș (Iaşi), Daniel Zamfir (Ilfov), Vlad Duruș (Maramureş), Cristinel Pavel (Mehedinți), Cristina Togănel (Mureş), George Lazăr (Neamț), Florin Homorean (Olt), Cristian Ionescu (Prahova), Tamas Altfatter (Satu Mare), Toma Dari (Sălaj), Mircea Crețu (Sibiu), Iulian Cimpoeșu (Suceava), Emilia Paraschivescu (Teleorman), Zoltan Nemeth (Timiș), Sebastian Fârtat (Vâlcea) și Gheorghiță Berbece (Vrancea).

Sursa: Mediafax

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu