fbpx

Pârtiile din Păltiniș rămân deschise – Zăpadă de aproape 30 de centimetri

238

Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Pârtiile din stațiunea Păltiniș rămân deschise atâta timp cât va mai fi zăpadă.

Pârtiile din staţiunea Păltiniş rămân deschise pentru turişti, aici există un strat de zăpadă naturală de 27 de centimetri, dar şi zăpadă artificială, în ciuda temperaturii de plus trei grade de afară, scrie Agerpres.
„Vrem să înviem sau cel puţin să le aducem aminte schiorilor că pe vremuri, odată cu venirea primăverii, a temperaturilor cu plus şi a razelor mai puternice ale soarelui, oamenii mergeau la schi în pantaloni scurţi şi tricou. Pe lângă faptul că se distrau de minune, mai căpătau şi un bronz frumos, de munte. (…) Arena Platoş Păltiniş ţine porţile deschise atâta timp cât avem suficientă zăpadă pe pârtii”, a precizat miercuri, pentru AGERPRES, Diana Lomotă, reprezentant al firmei care gestionează complexul de pârtii.

De obicei se poate schia până la jumătatea lunii martie în staţiunea Păltiniş. Staţiunea montană se află la 35 de kilometri distanţă de municipiul Sibiu.

Sursa: Agerpres

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.