”Pupă-mă la vară” – Sibianul Dan Perjovschi a desenat noua campanie pro vaccinare

479

Ministerul Sănătății caută să promoveze vaccinarea prin orice metode ce pot ajunge cât mai ușor la români. Iar desenele artistului sibian Dan Perjovschi au făcut asta dintotdeauna. Mesajele sale cuceresc de ani de zile spectatorii de la FITS, de pe peretele de lângă Teatrul Radu Stanca din Sibiu. Acum îi cuceresc pe români de pe ”peretele” Ministerului Sănătății.

”Pupă-mă la vară!” este mesajul scris în stilul caracteristic artistului sibian. Mesajul își dorește să transmită românilor că doar prin vaccinare, vara aceasta, ne vom putea întâlni cu cei dragi și chiar să ne îmbrățișăm.

”Ție de ce îți e dor? De o vizită la bunici? De o plimbare pe malul mării la răsărit? De o petrecere cu prietenii?
Doar cu ajutorul vaccinării putem să oprim pandemia și să revenim la normal.
Important! Informațiile false sau înșelătoare legate de pandemia COVID-19 reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice, conform Comisiei Europene. Vă recomandăm să vă informați din surse de încredere: https://bit.ly/actualizare_covid / https://bit.ly/rovaccinare
‎‍🎨 Ne bucurăm să descoperim mesajele artiștilor care aleg să se vaccineze. De aceea distribuim și pe pagina noastră acest proiect artistic realizat de Dan Perjovschi cu sprijinul Observatorului Român de Sănătate și GlobalFocus Center.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

pupa ma la vara

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.