baraj gura raului
foto: wikipedia.org

Un eveniment tragic a avut loc, luni seara, în localitatea Gura Râului. Un bărbat din municipiul Sibiu s-a aruncat în gol de pe baraj. A fost găsit a doua zi de dimineață de către un angajat al Hidrocentralei.

S-a dat alarma marți dimineața în localitatea Gura Râului din județul Sibiu. Un angajat al Hidrocentralei a observat la baza barajului un bărbat care zăcea întins pe jos. A sunat la 112 și a anunțat cazul, menționând că are suspiciuni că persoana în cauză este decedată.

La scurt timp, la fața locului s-au prezentat polițiștii și un echipaj Smurd din cadrul ISU Sibiu. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, omul fiind deja decedat. Acesta s-a aruncat în gol de la o înălțime de aproximativ 75 de metri.

Nu sunt suspiciuni de omor

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală (SML) Sibiu în vederea efectuării necropsiei.

„Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului. Din primele investigații, nu au rezultat indicii care să sugereze că acesta ar fi fost victima infracțiunii de omor”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Era cunoscut cu probleme psihice

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Sibiu, era cunoscut cu afecțiuni psihice. Acesta s-ar fi dus luni la Gura Râului, iar în acea noapte s-a sinucis. Omul nu a căzut în apă, ci la baza barajului.

Bărbatul a recurs la teribilul gest la câteva zile distanță de ziua lui de naștere. Sibianul era născut în 15 martie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns