fbpx

EURO 2020: Meciurile s-ar putea desfășura cu spectatori în tribune pe Arena Națională

252

Meciurile Campionatului European de fotbal ar putea avea loc cu accesul spectatorilor în tribunele Arenei Naționale, în limita cotei de 25% din capacitatea totală, scrie MEDIAFAX.

Cu 100 de zile înainte de debutul turneului UEFA EURO 2020, forul european a reiterat ideea păstrării formatului inițial al competiției, acela de a avea 12 orașe-gazdă, printre care și București.

În România, autoritățile au acceptat de principiu propunerea Structurii Locale de Organizare (LOS) de a permite accesul spectatorilor în tribune la meciurile EURO în proporție de 25% din capacitatea totală a Arenei Naționale.

În acest context, miercuri în cadrul ședinței Comitetului Interministerial EURO 2020 s-a discutat evaluarea scenariului de acces al publicului la meciurile de la București.

În prezența lui Raed Arafat, secretar de stat la MAI, și a Andreei Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, dar și a reprezentanților Ministerului Tineretului și Sportului, ai Ministerului Internelor și al celui de Externe, comitetul a ajuns la un consens, decizând că în perioada următoare se va construi scenariul admiterii publicului pe Arena Națională în limita cotei de 25% din capacitatea totală.

Autoritățile medicale, împreună cu cele de asigurare a ordinii publice, vor aviza setul de măsuri necesare pentru a oferi siguranță deplină celor aproximativ 12 mii de spectatori care vor intra la meciurile EURO 2020.

Planul consolidat de acces al publicului va fi apoi validat de către autoritățile române și va fi transmis către UEFA la începutul lunii aprilie ca format definitiv de organizare a meciurilor de la București.

Sursa: MEDIAFAX

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.