furt valea aurie

Locuitorii cartierului Valea Aurie din Sibiu sunt indignați de faptul că pe străzile lor se fură. Mai multe acțiuni de furt au avut loc în ultimii ani în zonă, astfel că unii sibieni au decis să-și monteze camere de supraveghere pentru a preveni acest lucru sau pentru a depista hoții.

În data de 28 februarie, în jurul orei 21:00, pe strada Prejbei din Sibiu a avut loc un furt. Nu este vorba despre pagube materiale majore, însă faptul că aceste situații se tot repetă, neliniștește locuitorii. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată clar cum doi tineri se apropie de autoturismul parcat în fața porții și au furat capacul de la inelul de tractare. Proprietarul autoturismului spune că este nemulțumit de fapta în sine, nu neapărat de pierderea acelui detaliu și simte de cuviință să tragă un semnal de alarmă pentru a preveni repetarea cazurilor de acest gen.

”Nu este normal ca să ți se fure din fața casei. Nu e vorba de acel detaliu, e vorba despre faptul că oameni fac asemenea lucruri și că nu sunt pedepsiți. Au mai fost furturi în zonă. Anul trecut a fost furată chiar o mașină de aici de pe stradă, apoi mi-am găsit și eu mașina zgâriată dintr-un capăt în celălalt.”, spune proprietarul.

Comentariul meu

Lasă un răspuns