fbpx

CFR repară trei poduri între Sibiu și Brașov cu 8 milioane de lei

214

CFR  investește în Sibiu. Vor fi reparate 3 poduri pe ruta Sibiu- Brașov, dar și platforma stației din Sibiu. Vor fi folosiți peste 8 milioane de lei pentru aceste reparații, scrie mediafax.ro.

CFR vrea să investească aproape 8 milioane de lei pentru reabilitarea a trei poduri aflate pe calea ferată care leagă Brașov de Sibiu.

„Sucursala Regională CF Brașov a lansat licitația pentru execuția lucrărilor de reparații la podul de la km 115+961 (inclusiv trecerea la nivel) și podeț km 129+710, ambele obiective aflate între stațiile Ghimeș – Siculeni, și la podețul CF situat la km 33+203, între stațiile Vințu de Jos – Sibiu. Valoarea totală estimată, pentru lucrările de reparații la cele 3 obiective, este de 7.801.000 lei”, au anunțat reprezentanții CFR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 7 aprilie.

De asemenea, a fost reluată licitația pentru lucrări de reparații la platforma stației Sibiu. Operațiunea presupune înlocuirea aparatelor de cale și prelungirea tunelului pietonal până la linia 8, investiția fiind estimată la peste 14 milioane de lei. În acest caz, ofertele sunt așteptate până pe 29 martie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.