LIVE – Protest în Piața Mare împotriva vaccinării obligatorii – ”Copii noștri nu sunt cobaii voștri”

Zeci de sibieni s-au adunat duminică în Piața Mare din Sibiu pentru a-și manifesta nemulțumirea privind obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19.

Duminică, 7 martie, la ora 15:00, zeci de sibieni au venit în Piața Mare pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii. Aceștia s-au prezentat cu pancarde pe care sunt scrise diverse mesaje prin care își manifestă nemulțumirea în legătură cu vaccinarea obligatorie.

”Este ilegal, neconstituțional și abuziv” zic ei. ”Copilul meu – alegerea mea” mai spun sibienii.

LIVE – Protest împotriva vaccinării obligatorii în Piața Mare – Info pe www.oradesibiu.ro

Posted by Ora de Sibiu on Sunday, March 7, 2021

anti vaccin obligatoriuobligativitate vaccinareprotest piata maresibiu azi
Comentarii (4)
Comentează
 • Cetatean Sb

  Unde exista risc, trebuie sa existe alegere.
  Nu poate altcineva sa decida pentru propria persoana, sa faca obligatoriu un act medical este extrem de grav cu atat mai mult in mainile unui posibil ministru corupt.
  In tara asta gratuit numai vaccinuri ni se dau, vorba vine gratuit ca ele sunt platite cu bani grei de la bugetul de stat care este tot din banii nostri.
  Hidroxiclorochina zic ca nu se poate administra pentru ca s-au constatat, dupa zeci de ani de folosire, ca uneori da palpitatii, dar un vaccin despre care nu se stie ce face pe termen lung in organism, se poate administra? Si inca sa te oblige sa-l faci? Cum se cheama asta?

 • George

  Cam putini. Din pacate sibienii sunt in marea majoritate sclavii lui Iohannis.

 • FrateleVasile

  Ziarista Mihaela Cujba, poza dumitale si felul in care stai imi da covid!

  Felicitari protestatarilor! Restul? Cobai

  • Popa Prostu

   Popa Prostu va recomanda să citiți daca aveti banii pe card invers si să donați toti banii din banci la biserică că e ochiul drac-ului si nouă ne plac ochii frumoși proveniți de la saraci, colectam cat mai multi, indemnam la proteste organizate prin intermediul tehnologiei 666, folosiți cipurile si apoi vindeti-le nu mai plătiți curent si stati in bezna ca noi va vrem saraci și curați la minte, adică spălați bine pe creier. Asa sa va ajute domnul iar doamnele sa vină când sunt singur să va spovedeac in vecii vecilooor, amiiiiiin.