fbpx

Care a fost cel mai mare bacșiș pe care l-ai lăsat? Angajații unui restaurant din SUA s-au trezit cu un cadou de 5000 de dolari

221

Sectorul HORECA este cel mai afectat de pandemie la nivel mondial. Situația este foarte complicată pentru antreprenorii, care încearcă imposibilul să-și mențină afacerile pe linia de plutire. Prin urmare, atunci când un client are un gest amabil, este mai mult decât apreciat.

Apreciați s-au simțit și angajații restaurantului Loose Moose, din parcul acvatic Great Wolf Lodge din Colorado Springs (Statele Unite), care au văzut cum devotamentul, serviciul și munca lor sunt remarcate de clienți. O familie care a mâncat la restaurant i-a surprins cu ceva absolut neașteptat. Le-a oferit un bacșiș de 5.000 de dolari (aproximativ 4.200 de euro) pentru serviciile bune.

Familiacconsumase doar un fel de mâncare din meniu care costa doar 55 de dolari (46 de euro). Potrivit presei locale, familia a vrut să vorbească cu managerul și a cerut ca bacșișul să fie împărțit celor cinci angajați, care au fost complet șocați când au primit cadoul.

„Chelnerul a dus nota de plată pentru ei, au luat-o și mi-au adus-o”, spune managerul, Monique West, care a mărturisit presei că a rămas fără cuvinte când a văzut bacșișul: „Este o generozitate incredibilă, nu avem cuvinte ”, potrivit FOX21.bacsis colorado

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.