PSD depune moțiune simplă împotriva lui Claudiu Năsui, ministrul Economiei

206

Partidul Social Democrat a anunțat prin președintele său, Marcel Ciolacu, depunerea în această săptămână, la Senat, a unei moțiuni simple împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pe care îl acuză că a blocat măsura 3 și că a avizat inițierea vânzării companiilor profitabile.

„Am luat hotărârea să depunem săptămâna aceasta, la Senat, moțiunea împotriva domnului ministru Năsui. Motivele le cunoașteți – blocarea Măsurii 3, fonduri europene – 478 de milioane de euro blocate din cauza faptului că domnul ministru a găsit de cuviință să-și facă un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor. Categoric nu s-ar putea iniția vânzarea companiilor românești profitabile în perioada de pandemie și de criză economică, lucru rotal neadecvat ca membru UE, celelalte state blocând vânzarea de acțiuni”, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu și Dumitru Coarnă, la sediul PSD – 08.03.2021

Conferință de presă susținută de președintele PSD, Marcel Ciolacu, și deputatul PSD, Dumitru Coarnă, după Biroul Permanent Național, la sediul #PSD

Posted by Partidul Social Democrat on Monday, March 8, 2021

Liderul PSD îl acuză pe Claudiu Năsui, de asemenea, că a decis să nu se mai promoveze exporturile românești.

Ciolacu mai spune că social-democrații vor încerca să creeze o majoritate care să voteze moțiunea simplă. „Tocmai de aceea depunem moțiunea la Senat, unde vom încerca o creăm o majoritate”, conchide Ciolacu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi