foto de pe parcursul cercetarilor 1

Doi braconieri au fost reținuți de polițiștii din Vâlcea fiind cercetați pentru mai multe infracțiuni la regimul pisciculturii și acvaculturii. Indivizii au acționat și în județul Sibiu.

Polițiștii Serviciului Ordine Publică au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați din comuna Ionești, cercetați pentru practicarea ilegală a pescuitului, transport de pește fără documentele prevăzute de lege, dar și furt calificat.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii, s-a probat activitatea infracțională a doi bărbați de 26, respectiv 33 de ani, care în perioada martie 2020 – februarie 2021 ar fi comis mai multe infracțiuni la regimul pisciculturii și acvaculturii, fapte comise pe raza județelor Vâlcea, Harghita, Argeș și Sibiu”, spun polițiștii vâlceni. foto de pe parcursul cercetarilor 2

Pe parcursul cercetărilor au fost ridicate în vederea confiscării pește, plase de pescuit, autoturisme și bărci pneumatice de pescuit, valoarea bunurilor confiscate fiind de peste 68.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, la data de 8 martie a.c., cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore aceștia fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea. foto de pe parcursul cercetarilor 3 scaled

La data de 9 martie a.c, bărbații urmează să fie prezentați  magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Comentariul meu

Lasă un răspuns