bicileta
Sursa: green-report.ro

Doi tineri suspecți de furtul unei biciclete, au fost prinși de proprietarul acesteia. Este vorba despre un băiat de 15 ani din Iași și unul de 18 ani din Șelimbăr.

La data de 9 martie, în jurul orei 1620, un sibian domiciliat pe Aleea Frumoasei a apelat 112 pentru a sesiza faptul că a depistat doi tineri care, cu o oră în urmă, i-ar fi sustras bicicleta.

”În fapt, la data de 9 martie, în intervalul orar 14:15 – 15:30, autori necunoscuți ar fi sustras bicicleta care era asigurată cu un sistem antifurt, de balustrada scărilor, prin secționarea cablului sistemului de asigurare. Ulterior, autorii având asupra lor bicicleta sustrasă, au fost depistați de către persoana vătămată pe str. Rampa Ștefan Cel Mare. Prejudiciul a fost apreciat de către persoana vătămata la suma de 1.300 lei, recuperat.”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Cu privire la cei doi tineri, în vârstă de 15 și 18, domiciliați în Iași, respectiv Șelimbăr, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu