vapor scufundat în marea neagră - cel puțin doi marinari morți

Un vapor s-a scufundat joi dimineața în Marea Neagră. Nava se îndrepta către portul Constanța. Doi marinari au murit, iar al trei este căutat în apă, scrie MEDIAFAX.

„La 04:40 dimineața GSP Falcon a recepționat un mesaj de urgență de la nava Volgo Balt 179. Operațiunea de salvare a început fără întârziere, în condiții meteo deosebit de dificile 50 km/h și valuri de 4 metri. Ultimul mesaj transmis de “Volgo Balt 179” a fost de abandon navă. Până în acest moment au fost salvați 10 marinari. Aceștia se află în siguranță la bordul GSP Falcon. Două persoane au decedat. În același timp se caută în apele mării încă o persoană. Comandatul GSP Falcon, Victor Marina conduce operațiunile de salvare. Poziția comunicată de Volgo Balt 179 la momentul SOS: 76 de mile în largul Mării Negre”, au anunțat reprezentanții GSP, compania care deține nava GSP Falcon.

O navă s-a scufundat, joi, în Marea Neagră, la aproximativ 100 de kilometri de litoralul românesc. Primele informații arată că marinarii au sărit în apă să se salveze. În aceste momente marinarii sunt recuperați din apă de echipajul unui remorcher al GSP Constanța.

Sursa: MEDIAFAX

Ultima oră

Comentariul meu