barbat declarat mort moldova
Captură Facebook/Democrația Acasă

Un bărbat se chinuie „să fie înviat” de autoritățile din Republica Moldova după ce a fost declarat mort și „îngropat”. Omul s-a întors din străinătate după trei ani și a aflat că toate documentele i-au fost anulate. A găsit chiar și un mormânt, scrie Digi24.

Bărbatul se chinuie de peste o lună „să fie înviat” de autorități, însă până acum nu a primit niciun răspuns încurajator și a fost pus să aștepte.

Ghenadie Furman, din satul Baurci, raionul Cahul, s-a întors acasă pe data de 3 februarie. Atunci, autoritățile de pe aeroport l-au anunțat că pașaportului lui nu mai era valabil. După o zi, bărbatului i s-a permis, totuși, să intre în țară, relatează presa locală.

A doua zi s-a dus la poliție și a aflat că a fost declarat decedat pe data de 5 septembrie 2020 și a fost îngropat în cimitirul din localitate. Omul s-a dus și și-a văzut chiar și mormântul și crucea.

Confuzia s-a produs atunci când pe raza localității a fost găsit cadavrul unui bărbat. Copiii lui Ghenadie au fost chemați atunci să identifice cadavrul și, cu toate că aceștia nu l-au recunoscut, cadavrul a fost identificat oficial ca fiind Ghenadie Furman doar pentru că hainele mortului semănau cu niște haine pe care le avea el.

Urmăriți povestea lui și în clipul alăturat.

Sursa: Digi24

Comentariul meu

Lasă un răspuns