rehau sibiu

Compania REHAU, furnizor german de soluții pentru ferestre, instalații și mobilă, continuă să își extindă activitatea pe plan local și investește zece milioane de euro într-un hub la Sibiu.

REHAU a decis să construiască un hub regional în Sibiu pentru a deservi mai ușor piața și clienții, dar și pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

„Scopul nostru este să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, dezvoltarea business-ului în această direcție fiind dintotdeauna nucleul afacerii noastre. Investițiile planificate în România susțin valorile, misiunea și viziunea REHAU și vor aduce produsele și serviciile noastre mai aproape de clienți. În același timp, din dorința de a oferi un mediu de lucru cât mai plăcut pentru angajați, planurile de viitor ale companiei sunt construite și în jurul bunăstării lor. De aceea, avem în vedere mutarea birourilor în oraș, oferind astfel un acces mai facil către sediile REHAU”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

După finalizarea construcției noului hub regional din Sibiu, REHAU va renunța la locațiile actuale din Tunari și Apahida și își va reloca birourile în București și Cluj.

Investiția de la Sibiu va fi finalizată în cursul anului 2022. În prezent, REHAU se află în etapa de planificare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns