Noi reduceri și promoții, la IONY

După un 2020 marcat de oferte și promoții, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate, cei de la Iony au decis că și 2021 trebuie să înceapă în forță, cu noi reduceri și avantaje pentru clienți. „Întotdeauna ne-am dorit să le oferim clienților care au nevoie de un service auto sau de un magazin de piese auto, condiții avantajoase, și oferte care să îi mulțumească. De aceea, am căutat să ne axăm pe aspectele vitale care țin de mașină, cum ar fi anvelopele, schimbul uleiului în cutia de viteze automată, sau chiar kitul de siguranță, fără de care un șofer e pasibil de amenzi considerabile.” spune Ioan Băra, fondatorul Iony Grup.

Și pentru că în general prevenția e mai ieftină decât reparația, una dintre cele mai atractive oferte ale sezonului, la Iony, este reducerea de 50% la manoperă, pentru schimbul de ulei din cutia de viteze automată.

De ce trebuie schimbat uleiul?

Una dintre cele mai importante operațiuni, pentru un autoturism, este schimbarea uleiului. Uleiul de transmisie, ca orice alt fluid, se deteriorează în timp, și la fiecare schimbare de treaptă, acesta se încarcă de reziduuri. Fiind supus și unor temperaturi foarte înalte, acesta își pierde din proprietățile de lubrifiere. Iar când schimbarea treptelor nu se mai face lin sau se schimbă cu întârziere, cutia trepidează sau produce mici șocuri la schimbarea vitezelor, sau auziți zgomote la schimbarea treptelor de viteză, e clar că trebuie să efectuați schimbul uleiului.

Soluția specialiștilor IONY – RAVENOL ATF Professional Exchange machine

Multă lume încă efectuează schimbul uleiului prin metoda tradițională, însă astfel se reușește schimbarea a doar 30-40% din ulei, și nu se prelungește prea mult viața cutiei de viteze. Specialiștii de la service-ul Iony de pe strada Vasile Carlova din Ștrand, propun însă o soluție prin care mașinile cu cutie automată sunt tratate așa cum merită. Cu ajutorul Ravenol ATF Professional Exchange Machine se extrage absolut tot uleiul uzat, și în plus se curătă cutia de viteze, lucru extrem de important, pentru că uleiul nou va fi pus într-o incăpere curată.

Cu ajutorul acestui aparat schimbul de ulei la cutia de viteze automată se face corect, fără ca după acest procedeu să rămană în interior reziduuri. Totul durează ceva mai mult decât la procedeul care se făcea pană acum manual, dar merită! ”Manual dureză undeva în jur de 30 de minute, iar cu acest aparat între 3 și 4 ore, în funcție de capacitatea cutiei de viteze. Dar, în această perioadă, este important de menționat incă o dată, cutia de viteze este golită complet, spălată, reumplută, filtrele de ulei schimbate”, spune Ioan Băra.

La service-ul Iony din cartierul Ștrand se lucrează cu Ravenol ATF Professional Exchange Machine de mai bine de doi ani de zile, timp în care clienții s-au convins pe deplin de eficiența acestui aparat.

”Cei care au mașini cu cutie automată înțeleg perfect cât de important este schimbul uleiului. Și pentru a veni în întâmpinarea lor, am pregătit o nouă ofertă specială. Pană în 30 aprilie, șoferii care vin la noi pentru schimbul de ulei la cutia de viteze automată vor plăti uleiul și filtrele de ulei ce trebuie schimbate când se face această operațiune, iar pentru manoperă vor beneficia de o REDUCERE de 50%.”, spune Ioan Băra, administratorul service-urilor Iony.

Astfel, dacă aveați în plan o lucrare de întreținere, e bine să știți că acum o puteți face cu costuri la jumătate, la sediul Iony de pe strada Vasile Carlova, cartierul Ștrand. Pentru un astfel de schimb, este nevoie de programare, care se efectuează simplu, prin apel telefonic, la 0724321948.

ionyravenolschimb ulei sibiu
Comentarii (0)
Comentează