șoferul ”kamikaze”, identificat de polițiști - este din șelimbăr și a rămas fără permis 3 luni
Sursa foto: Profil public Facebook Dan Cobuz

Șoferul care a efectuat o depășire extrem de periculoasă pe drumul dintre Orlat și Cristian a fost identificat de polițiști. Tânărul are doar 28 de ani și este din Șelimbăr. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă și s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile.

Vezi video AICI

Sâmbătă, 6 martie, în timp ce se deplasau spre ceremonia de cununie civilă, un cuplu din Sibiu și-a văzut moartea cu ochii. Un șofer care circula pe contrasens, s-a angajat într-o depășire extrem de periculoasă care putea să le transforme sărbătoarea într-un coșmar. Aflat la volanul unui autoturism, șoferul teribilist a efectuat o depășire în lanț, a trei vehicule. În urma mediatizării acestui caz, polițiștii sibieni s-au autosesizat și au identificat șoferul.

Citește și: UPDATE VIDEO – Șofer ”kamikaze” între Orlat și Cristian – ”Un cretin ca ăsta îți poate lua viața”

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto surprins în imagini în timp ce efectua o depășire extrem de periculoasă. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Șelimbăr, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.160 de lei. Totodată, s-a dispus măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. În fapt, polițiștii rutieri au reținut faptul că la data de 6 martie, în jurul orei 08:30, pe DJ 106E, în afara localității Orlat, conducătorul auto s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule, 3 mai exact, iar cu primul din ele, respectiv un ansamblu TIR, a intrat în coliziune laterală pe fondul nepăstrării unei distanțe laterale suficiente dar și a faptul că din sens opus circulau regulamentar 2 autovehicule ai căror conducători auto au fost nevoiți să efectueze manevre de evitare a coliziunii cu acesta. Evenimentul rutier soldat din fericire doar cu pagube materiale nu a fost sesizat în cel mult 24 de ore de la producere, potrivit nomelor legale în vigoare. Precizăm faptul că astfel de atitudini iresponsabile în trafic, de încălcări flagrante ale normalelor rutiere, care pot atrage consecințe grave, nu sunt și nu vor fi tolerate de către polițiștii rutieri, fiind depuse toate diligențele pentru tragerea la răspundere a celor care le săvârșesc.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Ora de Sibiu a identificat șoferul pe rețelele de socializare și a încercat să ia legătura cu el, însă acesta nu a răspuns la mesaje.

șoferul ”kamikaze”, identificat de polițiști - este din șelimbăr și a rămas fără permis 3 luni
Sursa foto: Instagram

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Conform Codului rutier, sanctionarea individului nu este posibila pentru ca fapta nu a fost constatata direct de catre politist. Deci politia a sanctionat ilegal. Cel putin asa face politia din Neamt si Bacau adica daca le trimiti filmari, cum am facut eu, zice ca nu pot lua masuri pentru ca nu le permite Ordonanta 195

  2. Ce bine ar fi dacă se vor putea confisca mașinile celor care conduc fără permis… Simplu și eficient…