Centrul de vaccinare de la Continental a apărut în platforma națională de programare

1.162

Centrul de Vaccinare de la Continental Sibiu este deja disponibil pe platforma de vaccinare, iar toți cei interesați se pot trece pe lista de așteptare.

Costurile pentru infrastructura noului Centru Public de Vaccinare au fost suportate de Continental Sibiu. Centrul este amplasat la intrarea în compania Continental Sibiu, în Parcarea A1, și dispune de locuri de parcare pentru toți cei care vin la vaccinare cu mașina personală. Persoanele programate pentru vaccinare pot folosi și mijloacele de transport în comun – liniile de autobuz 11, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, care ajung la stația SC Continental. Centrul funcționează de luni până duminică, în intervalul 08:00 – 20:00.

Adresa: Sibiu, Str. Salzburg nr. 8 (drumul spre Ocna Sibiului). Data și ora vor fi comunicate în urma înscrierii pe lista de așteptare, prin SMS și email. Odată cu programarea pentru doza inițială, se va genera automat şi programarea pentru rapel.

Înscrierea pe lista de așteptare se poate face și prin programare telefonică, la numărul unic național  021.414.44.25 sau prin programare prin medicul de familie. În ambele cazuri, se va menționa locația “Centru de vaccinare Platforma Industrială – Continental și Rețeaua Privată de Sănătate, Regina Maria”. Adresa: Sibiu, Str. Salzburg nr. 8 (drumul spre Ocna Sibiului).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi