foto spitalul tbc ambulatoriu01

Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, aflat sub autoritatea Consiliului Județean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcției de director medical. Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie confirmați cel puțin medic specialist și să aibă minim 5 ani vechime în specialitatea respective.

A fost lansat concursul pentru director medical la Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu
 Dosarele se depun până în data de 1 aprilie 2021
 Rezultatul final va fi publicat în 14 aprilie 2021
 Contractul de administrare între directorul medical și managerul spitalului poate fi încheiat pe o perioadă de maximum 3 ani

Dosarul de înscriere se depune până la data de 1 aprilie 2021 inclusiv, ora 14, la sediul spitalului, strada Aleea Filosofilor, nr.3-5. Relații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0269/210979, interior 115.
Afișarea rezultatelor finale este programată pentru data de 14 aprilie, ora 15.

Concursul cuprinde mai multe probe: un test-grilă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului, susținerea proiectului de specialitate pe și un interviu de selecție
Informații despre calendarul concursului, bibliografia, temele proiectului de specialitate, precum și cum trebuie să fie structurat proiectul se găsesc:
• pe site-ul Spitalului de Pneumoftiziolgie Sibiu, la rubrica Concursuri și examene:
http://spital-tbc.ro/wp-content/uploads/2021/03/Concurs-Director-Medical-2021.pdf
• pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la rubrica Locuri de muncă, secțiunea 1. Oportunități de angajare la servicii subordonate:
https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2021/03/Concurs-Director-Medical-spital-pneumo-martie-2021.pdf

Anunțul privind organizarea concursului a fost publicat Monitorul Oficial al României, partea a III – a, pe portalul http://posturi.gov.ro/ , într-un cotidian local, la sediul unității, precum și pe pagina de internet a spitalului și cea a CJ Sibiu, la rubricile indicate mai sus.
Menționăm că în prezent postul de director medical interimar este ocupat de dna dr. Lavinia Danciu, care a fost numită prin dispoziția președintei CJ Sibiu, începând cu data de 2 decembrie 2020.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns