politia coronavirus6
FOTO: arhivă

Doi sibieni au fost prinși de polițiști că nu au stat în carantină la revenirea din străinătate. Aceștia au primit amenzi în valoare de 6000 de lei.

Două sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei aplicate pentru nerespectarea măsurii izolării / carantinei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Alțâna, sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării, respectiv despre un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Coveș, sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei, revenit din străinătate;

  • 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
  • 1 sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii locali au verificat 37 de persoane și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

În cursul zilei de 17 martie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 2 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

În data de 17 martie 2021, inspectorii DSVSA SIBIU au efectuat un număr de  11 controale la unități de procesare și vânzare cu amănuntul al produselor alimentare din județul Sibiu. Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20000 lei pentru igiena deficitară a spațiilor de lucru și etichetare necorespunzătoare a produselor alimentare,  precum și două avertismente.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns