politie razie alcool 2
Foto Arhivă

Un tânăr s-a urcat băut și fără permis la volanul unui autoturism pe care l-a abandonat după ce s-a izbit cu el de o altă mașină parcată pe o stradă din Târnava. A plecat înspre casă cu un taxi, însă a fost oprit de polițiști.

„La data de 18 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, domiciliat în Bazna, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul conducea o mașină, în miez de noapte, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Târnava. La un moment dat, a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat. A continuat să meargă până pe strada Văii din aceeași localitate, ignorând total evenimentul rutier. Și-a abandonat apoi mașina acolo, după care s-a urcat într-un taxi.

„Autovehiculul în care se afla a fost oprit la scurt timp de către polițiști, care, în urma verificărilor efectuate, au constatat că tânărul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai spune Welter.

Față de tânărul în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns