restaurant inchis covid 19
Sursa: yalenews.com

Ministrul Afacerilor Interne, a anunțat că săptămâna aceasta, Parlamentul va discuta un proiect care va permite suspendarea pentru două săptămâni a activității localurilor care sunt amendate de trei ori pentru încălcarea regulilor de protecție împotriva coronavirusului.

Bode a spus că va cere conducerii PNL să propună în coaliție introducerea pe agenda Parlamentului a unui proiect în acest sens, scrie economedia.ro.

”O să solicit conducerii PNL să discute în coaliție foarte serios ca în această săptămână pe agenda Parlamentului să fie aprobat prioiectul de lege care modifică OUG privind regimul sancțiunilor. Sancțiunile nu sunt suficiente din păcate. (…) Legea 55 să fie modificată astfel încât după una, două, trei sancțiuni, instituțiile statului să poată suspenda activitatea agentului economic care nu respectă regulile de protecție danitară. Dacă se repetă, se trece la nivelul următor și aplicăm sigiliul pe locație”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.

El a spus că poliția a făcut peste 5.000 de controale în localuri în acest week-end și a aplicat zeci de amenzi, unele la unități care sunt amendate în mod repetate.

Sursa: economedia.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu