fbpx

Comunicat PNL Sibiu – „Întreaga comunitate sibiană a suferit astăzi o pierdere extraordinară prin plecarea dintre noi a lui „nea Nicu”

594

PNL Sibiu este alături de familia îndurerată a domnului Nicolae Nan, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, fost prefect şi parlamentar, în urma cumplitei treceri în nefiinţă a acestuia.

„Întreaga comunitate sibiană a suferit astăzi o pierdere extraordinară prin plecarea dintre noi a lui „nea Nicu” – cel ce ne-a fost coleg, prieten, chiar mentor şi model de urmat pentru oamenii politici. Nicolae Nan a fost unul dintre cei mai importanţi oameni politici ai judeţului, un caracter aparte, cu viziuni măreţe şi realizări cu care nu mulţi se mai pot lăuda, dar de care se vor bucura în continuare mii de sibieni. Rămâne veşnic în inimile noastre prin tot ce a făcut pentru Sibiu şi tot ce a lăsat în urma sa: fie că vorbim despre Sala Transilvania, corpul nou al Bibliotecii Astra sau despre zecile de persoane pe care le-a îndrumat şi format de-a lungul anilor. Oriunde a fost, Nicolae Nan a avut un impact pozitiv puternic ce nu va putea fi vreodată uitat, ci doar onorat prin acţiuni care să îi continue moştenirea” a declarat preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Viaţa lui Nicolae Nan se îmbină cu cea a Sibiului. Oamenii politici ai Sibiului au avut de învăţat de la Nicolae Nan ce înseamnă să munceşti pentru comunitatea din care faci parte.
Ceea ce a făcut ca preşedinte de Consiliu Judeţean, ca prefect, ca parlamentar, dar mai ales ca sibian, sunt cărămizi la fundaţia Sibiului de astăzi.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Departamentul de comunicare PNL Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Adresa ta nu va fi publicată

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.