Dacian Cioloș are coronavirus

593

Dacian Cioloș, copreședintele Alianței USR-PLUS, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a anunțat, pe Facebook, că se află în izolare și urmează indicațiile echipei medicale din Parlamentul European, scrie Mediafax.

Dacian Cioloș a anunțat, miercuri, pe Facebook, că are COVID-19.

„Dragi prieteni, Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv. Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi (miercuri – n.r.) în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European”, anunță Dacian Cioloș.

El precizează că a respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, că nu are simptome și se simt bine.

„Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi. Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta. Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială. Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți”, conchide Dacian Cioloș.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi