Ecologizare în Alma Vii – Voluntarii vor planta la final meri

213

Sibienii sunt invitați să ia parte, vineri, la un eveniment de ecologizare în satul Alma Vii din județul Sibiu și să petreacă astfel o după-amiază în aerul proaspăt al Transilvaniei.

Vinerea aceasta are loc în Alma Vii, comuna Moșna, județul Sibiu, un eveniment din cadrul proiectului REVEAL Alma Vii – Redescoperiți Alma Vii. Participarea este gratuită și se adresează tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor comunității satului și să petreacă o după-amiază în aerul proaspăt în aerul Transilvaniei.

„Pe 26 martie, la ora 14:00, vă dăm întâlnire în satul Alma Vii, în fața bisericii fortificate, să contribuim cu toții la schimbarea în bine a aspectului satului. Copii, tineri și părinți din sat sau de oriunde, sunteți invitați cu drag să vă alăturați voluntarilor și echipei Fundației noastre în acțiunea pe care am gândit-o pentru această primăvară.
Ne asigurăm noi că nu ne vor lipsi materialele necesare, instructajul și gustările sănătoase. Vom petrece câteva ore în aer proaspăt de primăvară, în inima Transilvaniei, ne vom împrieteni între noi, cu satul, cu natura și voia-bună”, spun organizatorii.

Partea a doua a acțiunii a fost gândită ca un gest de mulțumire adus voluntarilor Mihai Eminescu Trust: în numele fiecăruia dintre aceștia se vor planta meri de soi tradițional în grădina centrului educațional din sat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi