Iohannis – ”Nu-mi doresc sa îngrădim accesul la biserică, trebuie să găsim soluții ca să meargă oamenii ”

1.381

Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu dorește impunerea noilor restricții sau a carantinei de Paști, dar îndeamnă românii să respecte regulile și să se vaccineze

Șeful statului a precizat că nimeni nu dorește impunerea noilor restricții și că este foarte important să limităm ieșirile, întâlnirile și petrecerile, pentru a evita agravarea situației. Acesta a mai menționat faptul că este foarte important ca oamenii să poate merge la biserică de sărbători.

”Nu-mi doresc, și am spus acest lucru foarte clar de la început, nu-mi doresc sa îngrădim accesul la biserică. Sunt sfintele sărbători de Paști, oamenii vor să meargă la biserică și trebuie să găsim soluții ca să meargă la biserică.

Românii trebuie să se vaccineze și să aibă încredere în autorități și în medici. Setul de măsuri de care dispun autoritățile este cunoscut, sunt restricțiile în vigoare în toată țara. Evident este campania de vaccinare care prinde din ce în ce mai multă viteză. Acest val 3 nu dispare de la sine. Pentru a domoli acest val 3 este nevoie de respectarea restricțiilor și de accelerarea campaniei de vaccinare. Sunt foarte îngrijorat, situația este extrem de serioasă, fac un apel la toți românii să respecte restricțiile și să se înscrie la vaccinare”, a mai spus președintele.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.