Locuri de muncă pentru sibieni în Spania la cules de căpșuni și afine

1.368

Sibienii pot depune, până la mijlocul lunii aprilie, dosare de angajare pentru locuri de muncă în Spania. Firma Surexport Compania Agraria S.L. recrutează sute de persoane, prin intermediul AJOFM Sibiu, pentru recoltarea fructelor.

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine. Se lucrează 6 ore și 30 minute/zi (cu pauză de masă de o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Angajatorul caută femei (600 persoane) și 150 cupluri cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 ani, cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Nu se solicită limbă străină.

Salariul, pe card

Salariu brut este 44,99 euro/zi din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră. Salariul se virează pe card.

Beneficii și alte condiții

Cazarea este oferită gratuit de companie. Se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate începe în data de 1 aprilie 2021.

Cum aplică sibienii la job

Persoanele cu domiciliul în județul Sibiu, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, compartiment EURES (informații și la telefon 0269.210.882 int. 119), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numărul de securitate sociala din Spania – acolo unde este cazul).

Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.