VIDEO – Surpriză pentru polițiștii sibieni – Elevii de la Regele Ferdinand le-au compus o poezie

368

În fiecare an, pe data de 25 martie în România se sărbătorește Ziua Poliției Române. Cu această ocazie, elevii clasei a II-a B de la Școala Gimnazială ”Regele Ferdinand”, împreună cu învățătoarea, au organizat o surpriză polițiștilor sibieni pentru a le adresa într-un mod special cuvinte de mulțumire și apreciere.

Joi, 25 martie, de Ziua Poliției Române, picii de la Școala Regele Ferdinand au adus zâmbete pe chipurile polițiștilor sibieni, oferindu-le un ”cadou” inedit. Învățătoarea a invitat un echipaj de polițiști la școală, iar micuții au compus o poezie pe care au recitat-o în cor și prin care au mulțumit oamenilor legii pentru protecția pe care le-o oferă și pentru că îi ocrotesc. De asemenea, elevii au realizat și niște desene, adevărate ”opere de artă” cu și despre polițiști, pe care le-au oferit cadou.

”Am încercat să facem altfel de activități pentru a schima rutina zilnică a copiilor. Am reușit să realizăm o surpriză foarte frumoasă. Am sunat și am întrebat dacă se poate să vină la școală un echipaj de poliție pentru a le face o mică surpriză. Ajunși la fața locului, când au văzut ce le-au pregătit copiii, au rămas surprinși și foarte încântați. Ne bucurăm că realizam astfel de surprize și că aducem emoții pozitive. Și copiii au fost foarte încântați, îi fascinează tot ce înseamnă poliție, pompieri, salvare.”, spune învățătoarea de la clasa a II-a B, Cristina Maior.

 

Poezia pe care au recitat-o copiii este creație proprie. Elevii au răspuns la întrebarea: ”Ce cuvânt vă vine în minte când spunem poliție?” și au scris pe tablă mai multe însușiri, iar cu ajutorul acelor cuvinte au creat poezia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.