VIDEO: Toate străzile de pământ de pe domeniul public din Șelimbăr vor fi asfaltate – „Sunt prinse în buget”

3.474

Toate străzile neasfaltate de pe domeniul public vor fi prinse în bugetul pe anul 2021 anunță primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat că în bugetul propus spre dezbaterea publică pentru anul 2021 sunt prinse pentru asfaltare toate străzile de pământ din localitate, care aparțin domeniului public.

VIDEO. Bugetul pe anul 2021: ”Toate străzile neasfaltate vor fi prinse în bugetul pe anul acesta”

VIDEO. Bugetul pe anul 2021: ”Toate străzile neasfaltate vor fi prinse în bugetul pe anul acesta”Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat că în bugetul propus spre dezbaterea publică pentru anul 2021 sunt prinse pentru asfaltare toate străzile de pământ din localitate, care aparțin domeniului public. ”În continuare m-am bazat pe parteneriatul încheiat între administrația locală și voi, cetățenii acestei comune. Este un proiect de buget axat pe dezvoltare și e educație. O dezvoltare a infrastructurii locale pe care toți ne-o dorim să fie modernă și bine implementată. Pentru educație, vom continua construirea de grădinițe și creșe pe raza comunei. Vom finaliza grădinița de pe Doamna Stanca și sper cu tărie că aceasta va funcționa din luna septembrie. Pe partea de infrastructură vreau să vă anunț că sunt prinse toate străzile care aparțin domeniului public al comunei Șelimbăr. Nu mai există nicio stradă neasfaltată care să nu fie prinsă în bugetul pe anul acesta. Aștept în continuare sugestiile dumneavoastră pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus împreună”, a anunțat primarul Marius Grecu.Proiectul de Buget pe anul 2021 al comunei Șelimbăr a fost publicat pe site și la avizierul Primăriei și va rămâne în consultare publică înaintea aprobării sale în Consiliul Local. Bugetul comunei s-a dublat față de cel din 2016, ajungând de la 34,75 milioane lei, cât era acum șase ani, până la 64, 42 milioane de lei, în acest an. Peste jumătate din buget este acordat investițiilor.

Posted by Primaria Comunei Selimbar on Thursday, March 25, 2021

„În continuare m-am bazat pe parteneriatul încheiat între administrația locală și voi, cetățenii acestei comune. Este un proiect de buget axat pe dezvoltare și e educație. O dezvoltare a infrastructurii locale pe care toți ne-o dorim să fie modernă și bine implementată. Pentru educație, vom continua construirea de grădinițe și creșe pe raza comunei. Vom finaliza grădinița de pe Doamna Stanca și sper cu tărie că aceasta va funcționa din luna septembrie. Pe partea de infrastructură vreau să vă anunț că sunt prinse toate străzile care aparțin domeniului public al comunei Șelimbăr. Nu mai există nicio stradă neasfaltată care să nu fie prinsă în bugetul pe anul acesta. Aștept în continuare sugestiile dumneavoastră pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus împreună”, a anunțat primarul Marius Grecu.

Proiectul de Buget pe anul 2021 al comunei Șelimbăr a fost publicat pe site și la avizierul Primăriei și va rămâne în consultare publică înaintea aprobării sale în Consiliul Local. Bugetul comunei s-a dublat față de cel din 2016, ajungând de la 34,75 milioane lei, cât era acum șase ani, până la 64, 42 milioane de lei, în acest an. Peste jumătate din buget este acordat investițiilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.