accident selimbar

Accident rutier între două autoturisme pe DN1, în zona intersecției cu Șelimbăr, la Extaz. Un copil este rănit și a fost transportat la spital

Din primele cercetări efectuate la fata locului se pare ca ambele mașini se deplasau pe direcția Vâlcea – Sibiu, iar unul dintre șoferi (un bărbat de 24 de ani din HD) nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și a intrat in coliziune cu un auto condus de un bărbat de 35 de ani, din Alba.

”Din accident a rezultat rănită unui copil de 8 ani. Momentan traficul este ușor îngreunat. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și continua cercetările.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

acc sel

La fața locului a intervenit și două echipaje ale SAJ Sibiu

”SAJ Sibiu a trimis doua echipaje tip C si B la un accident rutier pe DN1 Selimbar la iesire spre VL unde doua autoturisme au intrat in coliziune .Echipajele SAJ au asigurat asistenta medicală de urgență la 6 persoane.
Patru adulți și doi copii. Un băiat de 8 ani a prezentat un traumatism facial si dureri abdominale si a fost condus la CPU Luther, fiind insotit de către mama. Ceilalți refuza transportul la spital, fetita de 10 ani si inca trei adulți.
La intervenție a participat si un echipaj ISU ,care ulterior a fost direcționat spre alta solicitare i localitatea Avrig.”, transmite purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu, Genu Scridon.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns