Adrian Tîmplaru, trecut din arest preventiv în pușcărie – Execută o pedeapsă de doi ani și trei luni

11.408

Adrian Tîmplaru, arestat în același dosar de proxenetism și trafic de persoane cu Alex Bodi, a fost trecut din arest preventiv în celulă. Tîmplaru execută o pedeapsă de doi ani și trei luni, ”agățată” într-un dosar de la Judecătoria Constanța.

AFLĂ DE AICI DECIZIA JUDECĂTORILOR DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI 

Procurorii craioveni, acolo unde este instrumentat dosarul în care sibienii Adrian Tîmplaru și Florin Judele sunt cercetați, au cerut la finalul lunii ianuarie prelungirea arestului preventiv pentru cei doi, dar și pentru alți inculpați din dosar. Judecătorii au acceptat, iar arestul preventiv urma să fie prelungit până în data de 11 martie, inclusiv. Dar, atât Tîmplaru cât și Sasu au atacat decizia judecătorilor de la Tribunalul Dolj.

Cererea a fost judecată la Curtea de Apel Craiova, iar judecătorii au hotărât ca Adrian Tîmplaru să fie plasat în detenție la penitenciarul din același oraș, unde execută acum o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 1520/20.11.2019 a Judecătoriei Constanţa, definitivă prin decizia penală nr. 45/21.02.2021 a Curţii de Apel Constanţa.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.