Dan Popescu salvamont 2

Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu are un nou director. Este vorba despre Dan Popescu, care a câștigat concursul organizat de Consiliul Județean.

Doi candidați s-au înscris la concursul organizat de Consiliul Județean (CJ) Sibiu pentru postul de director al Salvamont. Dan Popescu a câștigat postul, rezultatul fiind făcut public luni.

„Concursul a fost organizat în mai multe etape, astfel că după ce m-am înscris am participat la prima probă, cea scrisă, în 18 martie. M-am calificat apoi la interviu în 24 martie. Astăzi (n.r.: luni) a fost comunicat rezultatul final, nefiind contestații”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Dan Popescu.  Dan Popescu salvamont 3

Dan Popescu, în vârstă de 33 de ani, activează în cadrul Salvamont Sibiu încă din anul 2010, iar timp de opt ani a fost voluntar în cadrul serviciului. Din anul 2018 lucrează ca angajat. În trecut, acesta a fost și reprezentantul în relația cu mass-media.

La concursul organizat de CJ Sibiu s-a mai înscris un candidat, care însă nu s-a calificat la interviu, fiindcă nu a luat o notă „de trecere” la proba scrisă. Până în luna noiembrie a anului trecut, șeful Salvamont Sibiu a fost Adrian David, care a activat în cadrul serviciului timp de 32 de ani. În locul său a rămas directorul interimar Dorina Suciu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns