Sibiul e pe locul 4 în topul județelor cu cea mai mare cerere la listele de așteptare pentru vaccinare

886

Sibiul se află pe locul patru în topul județelor cu cea mai mare cerere pentru listele de așteptare în vederea programării pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Până în prezent, în județul nostru au fost administrate peste 60.000 de doze de ser imunizant.

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu, colonelul Daniel Chelcea, a precizat, marți, că în județul Sibiu există și o cerere foarte mare pentru listele de așteptare în vederea programării la vaccinare.

„Din 15 martie, sunt disponibile listele de așteptare ca pas premergător al etapei a III-a. Adresabilitatea la Sibiu este extrem de mare. Potrivit statisticilor, suntem pe locul patru în țară la nivel de intenție a oamenilor înscriși”, spune Chelcea.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 63.579 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 43.377 persoane cu prima doză de vaccin și 20.202 persoane cu cea de-a doua doză.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.