VIDEO FOTO – Lucrările de la stadionul Municipal – ’’Bijuteria’’ de 24 milioane euro prinde contur

Lucrările la cel mai mare stadion al județului Sibiu, se realizează într-un ritm susținut. Cei de la CON-A, intervin în toate zonele. Peluzele încep și ele să prindă contur. Viitoarea arenă cu aproape 13.000 de locuri, ar urma să fie gata în martie 2022.

Viitorul stadion al capitalei județului, prinde contur. Constructorul lucrează la foc continuu la tribuna oficială, respectiv cea dinspre Sala Transilvania. Din fotografiile făcute zilele trecute, se observă faptul că scheletul acesteia este deja ridicat și acum se lucrează într-un ritm bun și la peluza dinspre parcul Sub Arini.Stadionul Municipal va avea o capacitate 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP.Arena va avea și o sală de atletism, care va fi amplasată sub actuala tribuna 2.Sala de box va fi la parter, unde vor fi amplasate și spațiile de alimentație publică.Suprafața de joc va avea 105 metri lungime pe 68 lățime, cât cea de pe Camp Nou.Gazonul va fi natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.Investiția în arena construită în anul 1927 se ridică la peste 24 de milioane euro.

sursa foto: CON-A

video: Youtube

lucrari stadion sibiusibiu azistadion sibiustadionul Municipal Sibiu
Comentarii (6)
Comentează
 • Nicolae

  Echipa de fotbal nu mai prinde contur im schimb!
  Ea se duce incet, incet spre liga a 2 a.

 • john doe

  Bani cheltuiti aiurea pentru cativa cocalari si spargatori de seminte. Pe cine mai intereseaza fotbalul romanesc dupa ce impiedicatii de la nationala iau bataie de la Islanda si Armenia? Si, in plus, Hermannstadt nu e echipa privata? S-a trezit bunicuta Dancila sa le faca stadion papagalelor alea care au cumparat echipa?
  Mai bine radeau stadionul si construiau acolo o sala polivalenta, mare. Una in care sa incapa toti spectatorii iubitori de baschet.
  Un stadion nou avea destul loc undeva in afara orasului.

  • me

   Ce legatura are dancila cu fodor?

 • me

  Spatiu de alimentatie publica? Vreu kaufland, Mega Image ceva? Gazon ranforsat sintetic? Ce este asta?

 • Carcotel

  Excelent pentru cocalarimea din fotbalul romanesc…ce proiect de avergura si pentru ce? 🙂

  • Mihai

   Pentru divizia C este minunat…
   Bani prapaditi