Bărbat fugit de acasă – Ginerele l-a dat dispărut

606

Negrea Ioan din Târnava este căutat de polițiștii sibieni, după ce a fost dat dispărut de ginerele său. Dacă l-ați văzut, sunați la 112.

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Târnava, sat Târnava, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 01 aprilie a.c., un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, la data de 29 martie a.c., în jurul orei 07,30, socrul său, NEGREA IOAN, în vârstă de 62 de ani, a plecat de acasă, din comuna Târnava, sat Târnava, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 kg, față ovală, ochi căprui, ten deschis, păr grizonat, tuns scurt, constituție atletică.

La momentul părăsirii domiciliului, bărbatul purta pantaloni tip bluejeans de culoare albastră, pulover de culoare gri, o vestă din fâș de culoare neagră, o bluză de salopetă de culoare gri închis și pantofi negri,.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi