fbpx

Începe reabilitarea străzilor din Mediaș – Se pun plombe

88

Începe reparația străzilor principale din municipiul Mediaș. În prima etapă se vor reabilita șase străzi principale, după care se va continua cu străzile secundare care necesită remedieri, din toate cartierele municipiului

Primăria Municipiului Mediaș a început lucrările de reparații ale străzilor prin plombe asfaltice, în cadrul programului de întreținere străzi aferent anului 2021. În prima etapă, constructorul intervine cu plombe pe arterele aparținând DN14: Șoseaua Sibiului, Cloșca, Aurel Vlaicu, dar și pe străzile Gării, Stadionului și Avram Iancu. În momentul de față, pregătirile pentru aceste acțiuni au început, acestea constând în frezarea suprafețelor degradate care vor fi supuse intervențiilor.

strazi medias 5 strazi medias 6

Cea de-a doua etapă a programului de reparații prin plombe asfaltice va cuprinde străzile secundare care necesită remedieri, din toate cartierele municipiului. Această etapă va demara după finalizarea lucrărilor de pe arterele principale cuprinse în prima fază a programului de întreținere străzi.

strazi medias 2 strazi medias 4

„Din momentul în care condițiile meteo ne permit și stațiile de asfalt încep să funcționeze, dăm startul programului de întreținere a drumurilor. În prima etapă vom începe cu programul de plombe asfaltice, urmând ca pe parcursul anului să promovăm și programul de covoare asfaltice. În proiectul de buget am alocat sume importante pentru promovarea acestui program, dar așteptăm și ședința extraordinară a Consiliului Local în care se va aproba bugetul municipiului Mediaș pentru anul 2021“, a declarat primarul municipiului Mediaș, domn Gheorghe Roman.

strazi medias 3 strazi medias 1

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.