Orașul Cisnădie intră în carantină două săptămâni – Se introduc noi restricții

12.125

Cisnădie este a doua localitate din județul Sibiu care intră, în acest an, în carantină zonală. Decizia a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) în 1 aprilie. Restricțiile sunt valabile două săptămâni.

Orașul Cisnădie intră din noaptea de joi în carantină zonală. De precizat este faptul că la Cisnădioara nu se aplică noi restricții.

Vezi și Lista restricțiilor din Cisnădie – Puteți merge la salon, cu mașina la service sau să plimbați animalele

„Astăzi, 1 aprilie a.c. a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. Ținând cont de evoluția situației epidemiologice înregistrată în orașul Cisnădie și având în vedere analiza de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cu respectarea prevederilor art. 12 din Legea 136/2020 s-au aprobat Hotărârea nr. 35 privind solicitarea către Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acțiunii pentru instituirea măsurii de carantină zonală pentru orașul Cisnădie, începând cu data de 02.04.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Precizăm faptul că măsura se aplică doar pentru orașul Cisnădie, nu și pentru satul Cisnădioara”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

CITEȘTE AICI CE SPUNE PRIMARUL DESPRE CARANTINĂ – E DERANJAT CĂ ÎL SUNĂ PRESA

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere (Anexă), legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Textul complet al Hotărârii nr. 35 precum și Declarația pe propria răspundere, Declarația pe timp de noapte precum și Modelul de adeverință dată de angajator sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență.

( https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/ )

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)