fbpx

Fetița care s-a spânzurat la Cisnădie – Director: „Era bursieră, o elevă conștiincioasă”

7.430

Irina, fetița care s-a sinucis, joi seara, în camera ei dintr-un apartament din Cisnădie, a fost un copil liniștit și cuminte, dar și o elevă conștiincioasă, având mereu rezultate bune la învățătură. Profesorii ei sunt șocați de acest tragic eveniment.

Seara zilei de 1 aprilie 2021 va rămâne pe veci în amintirea unei familii din Cisnădie. Irina, un copil frumos și liniștit, așa cum o numesc apropiații, a ales să-și pună capăt zilelor pe când era singură acasă. Nimeni nu își poate explica de ce s-a sinucis.

Irina, elevă bursieră

Tânăra era elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cisnădie. Era o elevă eminentă, activă și foarte bună la învățătură. Avea chiar și bursă, fiind printre cei mai buni elevi din clasă. Directorul școlii, Constanța Poplăcean, spune că vestea morții copilei a venit ca un fulger.

Citește aici despre acest caz tragic

„Nu a avut niciodată probleme la școală. Era o fetiță foarte conștiincioasă, bună la învățătură, avea note bune. Școala noastră se află în scenariul 2, astfel că funcționăm în online. De trei săptămâni, fetița, care era în clasa a VI-a, a participat la cursuri online. Se conecta mereu la ore, era activă. Avea note bune, rezultate foarte bune, fiind și bursieră”, spune directorul Constanța Poplăcean.

Nu a vorbit cu consilierul școlii

Irina nu a cerut ajutorul nimănui de la școală și nu a dat vreodată semne că ar avea probleme. Micuța ar fi putut vorbi cu consilierul școlii, însă nu a solicitat acest lucru. Nici profesorii sau dirigintele fetei nu au sesizat că fata ar avea o apăsare pe suflet.

„Noi avem un consilier școlar, însă fetița nu a solicitat niciodată ajutorul lui. Nici părinții nu au menționat că ar avea nevoie să discute cu el. La cererea părinților, la recomandarea diriginților sau a profesorilor, dacă sunt observați cu diferite probleme de socializare, de comportament, de greutăți, se poate cere ajutorul consilierului… Dar aici nu a fost cazul”, mai spune directorul școlii, Constanța Poplăcean.

Directorul spune că ce s-a întâmplat este o tragedie, care i-a lăsat pe toți îndurerați și fără cuvinte.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.