fbpx

Polițiștii roagă cisnădienii – „Veniți cu documentele pregătite când ajungeți la filtrele de control”

2.215

În vederea reducerii timpului de staționare în filtrele instituite de forțele de ordine ca urmare a deciziei de carantinare a orașului Cisnădie, polițiștii sibieni le recomandă conducătorilor auto și pasagerilor autovehiculelor ca actul de identitate și unul dintre documentele justificative pentru deplasare să fie deja pregătite. În acest fel, documentele pot fi verificate cu rapiditate.

Reamintim faptul că:

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator, cu precizarea programului de lucru sau o declarație pe propria răspundere (Anexă la Hotărârea nr. 35/01.04.2021) cu precizarea intervalului orar necesar desfășurării activității.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere (Anexă la Hotărârea nr. 35/01.04.2021), completată în prealabil.

Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele și prenumele, data nașterii,adresa locuinței/gospodăriei/locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura, precum și intervalul orar necesar desfășurării activității.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Itu scrie

    nu ajungea un fel de carantina de seara pt „cisnadie”? adica sa nu mai incurce lumea care vine si se duce la lucru, ca oricum ii lasa pe toti sa treaca daca au declaratie, pe care poate sa scrie orice sau adeverinta de la lucru. dupa 8 seara puteau pune filtre, daca chiar cei din cisnadie sunt cetateni de rangul 2 fata de bucuresteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.