fbpx

VIDEO FOTO Prima zi de carantină la Cisnădie – Trafic aglomerat în cartierul Arhitecților – „E o mare prostie”

2.854

Trafic îngreunat pe Calea Cisnădiei în prima zi de carantină. La ieșirea din oraș spre Cartierul Arhitecților din Cisnădie este amplasat unul din cele patru filtre de poliție care verifică dacă oamenii au declarații pe propria răspundere care să justifice motivul deplasării. În jurul orei 7:00, coloana de mașini deja era formată, iar polițiștii sibieni și jandarmii, opreau mașinile pentru a le verifica. Oamenii spun că în această dimineață, traficul a fost mai aglomerat decât de obicei și că au făcut pe drum cu aproximativ jumătate de oră mai mult.

Incidența la nivelul orașului Cisnădie a înregistrat o creștere alarmantă în ultimele zile, fapt ce a condus la introducerea noilor măsuri restrictive. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a decis introducerea carantinei zonale, care a intrat în vigoare vineri, 2 aprilie și va dura până în data de 16 aprilie.

Carantina Cisnadie 12

Carantina se aplică și pe raza Cartierului Arhitecților, însă este exclusă Cisnădioara. Carantina Cisnadie 11

Încă de la primele ore ale dimineții s-a format o coloană de mașini pe Calea Cisnădiei.Carantina Cisnadie 10

Deși polițiștii și jandarmii nu opreau fiecare mașină, tocmai pentru a evita supraaglomerarea traficului, circulația a avut oricum de suferit mult, iar unii șoferi sunt de părere că măsura adoptată de autorități este inutilă.

Carantina Cisnadie 9

Citiți și Lista restricțiilor din Cisnădie – Puteți merge la salon, cu mașina la service sau să plimbați animalele

”Mi se pare aiurea. Oamenii oricum circulă, dar stăm mult mai mult în trafic și întârziem la serviciu”, spune un sibian.Carantina Cisnadie 8

Deși majoritatea persoanelor aveau actele necesare, au fost și unii care nu au știut de instituirea carantinei sau au aflat prea târziu, însă au avut noroc cu legitimațiile de serviciu care au justificat deplasarea.

VEZI UNDE SUNT AMPLASATE FILTRELE DE POLIȚIE

Carantina Cisnadie 7

”Am aflat abia aseară, nu am reușit, însă o să primesc astăzi adeverința de la angajator.”, spune un alt șofer.Carantina Cisnadie 8

Unele persoane sunt indignate de faptul că deși nu locuiesc în Cisnădie și doar traversează pe o distanță de 200 de metri localitatea, tot trebuie să prezinte adeverința sau declarația.

DESCARCĂ MODELUL DECLARAȚIEI PE PROPRIE RĂSPUNDERE PE TIMP DE ZICarantina Cisnadie 4

”Mi se pare o prostie, să risc eu amendă pentru asta. Nu stau aici, vin din Șelimbăr și singura cale de acces este asta, prin care traversez 150-200 de metri pe teritoriul din Cisnădie. Am declarația, poftim. Dar dacă nu o aveam mi se părea aiurea să iau amendă.”, spune cetățeanul.Carantina Cisnadie 3

VEZI AICI MODELUL ADEVERINȚEI DE LA ANGAJATOR

Carantina Cisnadie 2 Carantina Cisnadie 1

Polițiștii recomandă să vă pregătiți din timp actul de identitate și unul dintre documentele justificative pentru deplasare, adică legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau declarația pe propria răspundere și să le amplasați în autovehicul într-un loc ușor vizibil forțelor de ordine. În acest fel, documentele pot fi verificate cu rapiditate, evitând astfel îngreunarea traficului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.