fbpx

Astrid Fodor sărbătorește Paștele alături de familie – ”O să pregătesc friptură de miel”

318

Astrid Fodor sărbătorește Paștele în această duminică, fiind de religie catolică. Primarul Sibiului spune că friptura de miel este singurul preparat pe care îl gătește, pentru că de vopsit ouă sau copt cozonaci nu a avut timp. Dar, se va bucura alături de familia sa și va profita din plin de Sărbători.

CITEȘTE AICI MESAJUL LUI ASTRID FODOR CU OCAZIA PAȘTELUI CATOLIC

”Aștept mereu cu drag sărbătorile creștine pentru că sunt acele rare momente de destindere totală pe care le petrec alături de familie. Anul acesta în cerc foarte restrâns. Recunosc că simt mai bine Paştele atunci când cel catolic și cel ortodox se sărbătoresc în aceeași dată, dar din păcate anul acesta sunt la mare distanță”, spune Astrid Fodor.

Pentru că are un program foarte încărcat, Astrid Fodor spune că nu va reuși să gătească decât friptura de miel, iar restul preparatelor tradiționale le-a cumpărat. Dar, de Paștele Ortodox, pentru că va sărbători și atunci, spune că se va organiza mai bine.  ”Noi sărbătorim Paştele și în această duminică și pe cel ortodox, pentru ca băieții și nurorile mele sunt de rit ortodox. Sâmbăta mă voi dedica pregătirilor pentru masa festivă. Vom servi friptură de miel, iar ouăle roşii, cozonacul , tortul și altele necesare le-am cumpărat pentru că nu am avut timpul necesar să le pregătesc eu. De Paştele ortodox mi-am propus să gătesc drob, ciorbă și stufat de miel, ca să păstrăm tradiția”, spune Astrid Fodor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

3 Comentarii
 1. michi scrie

  Bine, dna! Poate la pastele Cailor vei fi mai gospodina!

 2. michi scrie

  Bine, dna! Poate la pastele Cailor vei fi mai gospodina!

 3. ion scrie

  Sarbatori fericite Dumneavoastra si familiei!
  Schones Osterfest!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.