Chef la Tocile, întrerupt de mascați. Organizatoarea amendată, petrecăreții trimiși acasă

3.809

Unii sibieni nu înțeleg pur și simplu că regulile sunt făcute pentru a fi respectate. Iar, în această perioadă, orice fel de reuniuni sau petreceri sunt interzise, pentru a limita răspândirea coronavirusului. O sibiancă însă a ținut morțiș să își sărbătorească ziua de naștere. Și-a adunat 12 prieteni și au mers la o cabană în zona tocile. Dar, polițiștii au aflat de petrecere și i-au bătut femeii la ușă. Inclusiv mascații.

La data de 2 aprilie, în jurul orei 19,00, în zona Tocile, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul colegilor Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, au depistat 13 persoane care participau la o petrecere aniversară într-o cabană din zona amintită.

Organizatoarea evenimentului, o sibiancă în vârstă de 42 de ani, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, iar celelalte 12 persoane participante au fost sancționate cu avertisment scris pentru participarea la activități în spații pentru care s-au impus restricții / interdicții.

Totodată evenimentul a fost sistat, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

Reamintim faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.