accident taxi 3

Trei persoane au decedat duminică după-amiaza în urma accidentului petrecut între Cristian și Săcel. Două mașini s-au lovit frontal, iar din primele cercetări ale polițiștilor vinovat este șoferul taxi-ului care venea către Sibiu. Mașina era condusă de un tânăr de 32 de ani. Mihai S. lucra la firma de taxi de aproape 8 luni.

VEZI AICI DETALII, VIDEO ȘI FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI 

accident mortal cristianaccident taxi 2accident taxi 1 1accident cristian 3accident taxi 1

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că tânărul de 32 de ani se face vinovat de producerea accidentului. Acesta se îndrepta către Sibiu, a intrat pe contrasens unde s-a izbit de o mașină înmatriculată în județul Alba, în care se aflau trei persoane. Mihai S. a murit pe loc, după ce a fost aruncat prin parbriz.

Șoferul celeilalte mașini, un bărbat de 58 de ani, o pasageră de 49 de ani au fost resuscitați de medici, dar fără succes însă și au fost declarați decedați. O altă tânără din mașina de Alba, o femeie de 30 de ani a ajuns la spital, fiind și însărcinată în 30 de săptămâni.

Un martor spune pe Facebook că șoferul conducea cu viteză foarte mare și a intrat în depășirea mia multor mașini.

”Era un angajat ok”

M.S. lucra la firma de taxi de ceva timp. ”Era un angajat ok, nu a făcut niciodată probleme. Lucra cam de 8 luni pe mașina asta. Acum nu era la comandă, era în timpul liber. Nu am avut niciodată reclamații de le clienți la adresa lui, își onora comenzile, era un angajat care nu a pus probleme. Nici băut nu a venit vreodată la muncă, exclus asta”, spune una din dispecerele firmei de taxi la care lucra tânărul.

Acesta avea 32 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Din spusele colegilor locuia în Cristian.

accident
Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU
accident cristian
Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU
accident cristian 2
Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU
accident cristian 1
Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu