fbpx

Sibienii s-au plimbat în weekend – Zeci de persoane amendate pentru că au ieșit din case după ora 20.00

2.114

Autoritățile au continuat controalele pentru a vedea dacă sibienii respectă măsurile anti covid. Era de așteptat că nu toți vor face asta. Dar, foarte mulți au fost amendați pentru că nu au respectat interdicțiile de deplasare.

SÂMBĂTĂ A FOST ÎNTRERUPT UN CHEF CU 43 DE PERSOANE LA AGNITA 

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 149 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 1.251 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 374 de mijloace de transport, din care 51 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale în valoare de 32.500 de lei, dintre care:
– 72 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
– 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.